fbpx

Continutul site-ului verithera.ro  este proprietatea exclusivă a societatii comerciale Integrative Medicine Clinic S.R.L.   ( denumita in continuare “Clinica Verithera” sau “Verithera”, avand calitatea de operator de date cu caracter personal) cu sediul in Bucuresti, Strada Mircea Vulcanescu Nr 92 Sector 1, telefon 021.316.4392, e-mail contact@verithera.ro, identificata cu nr. J40/12885/2020 si cod unic de înregistrare 43142785.

Folosirea acestui site echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea de catre Utilizator ( orice persoana care viziteaza site-ul verithera.ro.) a termenilor si conditiilor detaliate mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora atat la momentul efectuarii primei accesari a site-ului verithera.ro, dar si periodic. Verithera isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site, fara o alta notificare prealabila. Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre secom-healthcare semnifica acceptarea deplina si neconditionata a prezentelor conditii, impreuna cu orice modificari ulterioare.

Verithera garanteaza Utilizatorului acces limitat, cu scop de informare, pe site-ul verithera.ro si nu ii confera acestuia dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral, de a reproduce partial sau integral continutul site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Verithera fara acordul prealabil scris al acesteia.

Daca Verithera nu actioneaza in legatura cu o incalcare a Termenilor si Conditiilor, nu inseamna ca renunta la dreptul sau de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si pe deplin aplicabili.

Utilizatorul nu poate cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile sale cuprinse in acesti Termeni si Conditii.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre verithera.ro si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul divergentei.

Drepturile de proprietate intelectuala

Intreg continutul site-ului verithera.ro., incluzand, dar fara a se limita la: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Verithera (sau, dupa caz, a furnizorilor sai) si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Verithera a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Logo-urile verithera.ro sunt marci inregistrate ale Verithera. Utilizarea pe verithera.ro a oricarui nume de marci inregistrate ale unor companii terte nu constituie reclama pentru companiile respective.

Pentru orice probleme legate de drepturile de autor, ne puteti contacta pe email la adresa: dpo@secom.ro.

 Exonerarea de raspundere

Verithera nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului verithera.ro. Verithera nu poate garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la verithera.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, verithera.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Verithera nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe verithera.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna-credinta, din surse pe care Verithera le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Verithera la adresa de e-mail contact@verithera.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Orice eventuale link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar verithera.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acelor site-uri ori pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin acele site-uri.

verithera.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor Termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, verithera.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga verithera.ro la nicio actiune. Informatiile de pe verithera.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site.

 Limitarea accesului la site

Utilizatorii site-ului pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu verithera.ro, nu sunt e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. verithera.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda verithera.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

Modalitatile de adresare a unei reclamatii

Reclamatia reprezinta posibilitatea oferita Utilizatorului ca in conformitate cu normele legale existente, sa inainteze o solicitare de rezolvare a unor situatii considerate de catre acesta drept abateri de la conditiile legale sau contractuale de furnizare a produselor si serviciilor, la care se asteapta un raspuns sau o rezolutie.

Utilizatorii care beneficiaza de serviciile Verithera pot adresa reclamatiile in limba romana astfel:

– prin posta, catre Integrative Medicine Clinic S.R.L.  cu sediul in Bucuresti, Strada Mircea Vulcanescu Nr 92 Sector 1

– prin e-mail la adresa contact@verithera.ro sau pe site prin formularul de contact:

Reclamatiile vor fi receptionate si procesate de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00-17:00.

Reclamatia poate fi adresata exclusiv in forma scrisa. In situatia expedierii prin posta, aceasta se va face doar confirmare de primire.

Sesizarea trebuie adresata/inaintata de catre Utilizator in termen de cel mult 30 de zile calendaristice de la data producerii incidentului. Ea va fi solutionata in cel mult 30 de zile de la data primirii sesizarii. In situatia in care reclamatia nu a fost solutionata in acest termen, Verithera va trimite o informare scrisa cu privire la motivele pentru care aceasta nu a fost solutionata, in termen de cel mult 5 zile de la data expirarii termenului de solutionare.

Sesizarea va contine cel putin urmatoarele elemente:

– numele complet al persoanei care adreseaza reclamatia (denumirea, in cazul persoanei juridice)

– calitatea acestuia (numai daca persoana care semneaza plangerea este imputernicit al unei alte persoane ori reprezentant al unei societati comerciale)

– datele de identificare (domiciliu,  in cazul persoanei fizice/sediul social, Cod Unic de Inregistrare, numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului, in cazul persoanei juridice)

– descrierea completa a incidentului

– adresa corecta si completa la care raspunsul Verithera va fi expediat

– data intocmirii reclamatiei

– semnatura persoanei care formuleaza reclamatia (si stampila, in cazul persoanelor juridice).

Verithera se poate afla in situatia imposibilitatii solutionarii reclamatiei, daca oricare din elementele de mai sus lipsesc.

Orice reclamatie/sesizare expediata in termen si care va cuprinde toate elementele enumerate anterior va fi solutionata in termen de 30 de zile de la data primirii acesteia. Verithera nu poate garanta solutionarea favorabila a reclamatiei/sesizarii. In situatia in care Utilizatorul nu va considera solutia oferita de catre Verithera drept potrivita, acesta se va putea adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatoruluihttps://anpc.ro/, iar in situatia in care nici masurile dispuse astfel nu sunt satisfacatoare, instantei judecatoresti competente.   

Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului. 

Forta majora va fi probata conform legii.

Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Prezentul document va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre verithera.ro si Utilizator va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se va apela la instantele judecatoresti competente. 

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va deveni nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea tuturor celorlalte clauze.