fbpx

Test de microbiom

solicita o programare

Analiza Microbiom – GA-map™ Dysbiosis presupune testarea florei intestinale (microbiomul intestinal) si identificarea tipurilor si cantitatii de bacterii prezente in intestine.

Mii de miliarde de bacterii traiesc in corpul nostru, iar din acest motiv, oamenii de stiinta considera microbiomul un organ in sine. Acest „organ” este influentat de diversi factori, cum ar fi alimentatia dezechilibrata, consumul de antibiotice, anumite afectiuni medicale. La randul lui, microbiomul influenteaza sanatatea si functionalitatea intregului organism.

Analiza GA-map™ Dysbiosis se realizeaza pe baza unei probe din sange si a unei probe de urina si este indicata de medici in anumite afectiuni digestive (infectii intestinale, boli inflamatorii intestinale, cum ar fi sindromul colonului iritabil, sindromul intestinului permeabil, diverticulita), boli imunologice (fibromialgia, alergiile), tulburari neuro-psihice sau dupa administrarea unui tratament antibiotic care dezechilibreaza flora intestinala.

Rezultatele analizei contribuie semnificativ la stabilirea cauzelor unor boli si la elaborarea protocoalelor de tratament complementar eficiente si personalizate, prin reechilibrarea microbiomului intestinal.

Analiza este recomandata si pacientilor sanatosi, care vor sa afle daca microbiomul lor intestinal este echilibrat, sa inteleaga cum le influenteaza acesta sanatatea, daca exista riscuri de boli cauzate de disbacterioza intestinala (suprapopulare cu microorganisme patogene) si cum le pot preveni prin echilibrarea microbiomului intestinal.

Durata recoltare – 15 minute

Durata obtinere rezultate – 30 zile

Pacientul va reveni apoi in Clinica Verithera, unde un medic specialist va interpreta rezultatele analizei si va recomanda tratamentul complementar potrivit.

Solicita o programare

Alege serviciul dorit si vei fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant Verithera.
Contacteaza-ne in call center pentru a stabili detaliile consultatiei tale.