fbpx

Test de Nutrigenetica

solicita o programare

Nutrigenetica este stiinta care studiaza modul in care caracteristicile genetice individuale afecteaza raspunsul la nutrienti.    

Testul de nutrigenetica este o analiza medicala inovatoare care indica pacientului alimentele compatibile cu organismul sau, nutrientii care ii ofera cele mai multe beneficii, alimentele la care manifesta intoleranta sau alergie, nevoile individuale de micronutrienti, dar si informatii despre capacitatea organismului de a metaboliza grasimile, carbohidratii, alcoolul, de a elimina toxinele si neutraliza radicalii liberi.

Acest test, recomandat si utilizat in Clinica Verithera, permite personalizarea eficienta a dietelor in functie de intolerantele sau dezechilibrele interne ale fiecarui pacient.

Testul de nutrigenetica se efectueaza printr-o proba de saliva si se recomanda persoanelor care se confrunta cu probleme de exces sau deficit de greutate corporala si afectiuni determinate de acestea, persoane care au suspiciuni de anumite intolerante (gluten, lactoza, alcool, cafeina etc.), sau au carente de micronutrienti (vitamine, minerale etc.).

Un astfel de test modern este extrem de util si in monitorizarea evolutiei persoanelor care urmeaza anumire diete pentru mentinerea greutatii corporale in limite normale, pentru diminuarea riscului metabolic sau a unor comorbiditati sau pentru adoptarea unei nutritii optime.

Durata recoltare – 15 minute

Durata obtinere rezultate – 30 zile

Pacientul va reveni apoi in Clinica Verithera unde un medic specialist va interpreta rezultatele analizei si va recomanda tratamentul complementar potrivit.

Solicita o programare

Alege serviciul dorit si vei fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant Verithera.
Contacteaza-ne in call center pentru a stabili detaliile consultatiei tale.