fbpx

PARCURSUL PACIENTULUI

Parcursul pacientului in clinica, de la consultatie la solutie

1. CONSULTATIA DE MEDICINA FUNCTIONALA SI INTEGRATIVA

Experienta pacientului in Clinica Verithera incepe cu o consultatie de medicina functionala si integrativa.

In timpul consultantei, medicul evalueaza holistic pacientul prin analiza istoricului medical, a simptomelor, antecedentelor heredo-colaterale, factorilor genetici, de mediu, emotionali, a tratamentelor urmate, atitudinii fata de boala si a regimului alimentar, care ii pot afecta sanatatea.

Acesta este primul pas in stabilirea programelor de tratament si a parteneriatului terapeutic, bazat pe comunicare si incredere reciproca intre medic si pacient.

Pacientul va fi ghidat si sustinut constant de medic, pentru o mai buna intelegere a afectiunii sale si a pasilor ce trebuie urmati impreuna pentru recastigarea si mentinerea starii de sanatate.

2. PROGRAM DE TRATAMENT PERSONALIZAT

In urma consultatiei initiale, recomandata tuturor pacientilor, indiferent de motivul pentru care apeleaza la serviciile Clinicii Verithera, medicul prescrie un program de tratament complementar personalizat.

Acesta poate include suplimente alimentare (administrate conform principiilor fitoterapiei stiintifice) in asociere cu una sau mai multe terapii complementare, integrate sigur si eficient altor tratamente urmate de pacient. Medicul poate recomanda si alte investigatii medicale, care sa ajute la identificarea cauzelor, la diagnosticarea si, implicit, la tratarea corecta a problemelor de sanatate.

3. MONITORIZARE ȘI CONTROL PERIODIC

Dupa urmarea programului de tratament, se recomanda ca pacientul sa revina periodic la control pentru analizarea rezultatelor investigatiilor medicale recomandate, evaluarea eficacitatii tratamentului, si pentru adaptarea acestuia la evolutia starii sale de sanatate si a obiectivelor terapeutice propuse. Frecventa acestor controale este stabilita de medic, in functie de particularitatile fiecarui pacient.

Solicita o programare

Alege serviciul dorit si vei fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant Verithera.
Contacteaza-ne in call center pentru a stabili detaliile consultatiei tale.