fbpx

Despre noi

Suntem Verithera, Clinica de Medicina Functionala si Integrativa lansata de Secom®, un brand de referinta si una dintre primele companii care au introdus conceptul de medicina integrativa in Romania.

Oferim un portofoliu variat de servicii medicale, axat pe terapii complementare celor alopate, pentru sustinerea persoanelor care vor sa isi imbunatateasca si sa isi mentina starea de sanatate.

La Verithera aplicam principiile medicinei functionale si integrative care sustine practicile de medicina conventionala (alopata), carora le asociaza sigur si eficient terapii medicale complementare, punand in centru pacientul si nevoile sale.

Echipa medicala se concentreaza pe intelegerea unicitatii fiecarui pacient, acordandu-i timp suficient si de calitate, pentru a intelege cauzele profunde ale problemelor sale de sanatate si a-i prescrie tratamente complementare, adaptate nevoilor fiecaruia.

Pe langa competenta profesionala ridicata, echipa Verithera dezvolta un parteneriat terapeutic cu pacientul, bazat pe empatie si ascultare, care contribuie major la succesul tratamentului.

DE CE SA ALEGI VERITHERA

20 DE ANI DE EXPERIENTA

Secom® a aplicat, inca din 2002, in Romania, conceptul de medicina integrativa in cadrul Centrului Secom, oferind programe de fitoterapie stiintifica, elaborate pe baza principiilor medicinei integrative.

PORTOFOLIU EXTINS DE SERVICII

Noua clinica de Medicina Functionala si Integrativa Verithera, duce la nivelul urmator aceasta experienta valoroasa, intr-o formula dezvoltata, moderna, eficientizata, oferind un portofoliu variat de servicii medicale, practicate la standarde inalte: consultatie de medicina functionala si integrativa, fitoterapie stiintifica, oxigenoterapie intr-o camera hiperbara medicala performanta, ozonoterapie, terapie intravenoasa, acupunctura, consultanta in nutritie si boli metabolice, servicii de psihoterapie si health coaching, teste de nutrigenetica si microbiom.

ECHIPA MEDICALA PROFESIONISTA SI ABORDARE MULTIDISCIPLINARA

Echipa Verithera este formata din medici specialisti: medicina interna, medici specialisti in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, psihoterapeuti si alti terapeuti certificati. Acestia abordeaza multidisciplinar fiecare pacient, prin colaborare constanta, pentru a oferi solutii de sanatate personalizate, bazate pe competenta medicala, dar si pe relationari umane si empatice cu acesta.

APARATURA MODERNA

Clinica Verithera este dotata cu aparatura de ultima generatie, certificata, achizitionata de la producatori de renume mondial.

Camera hiperbara utilizata in Verithera este o camera de uz medical, de tip monoplace, ce foloseste o tehnologie performanta asigurand oxigen pur 100%. Tehnologia apartine producatorului american Perry Baromedical, numarul 1 in SUA si unul dintre cei mai buni producatori mondiali de camere hiperbare monoplace – care asigura tratarea individuala a pacientului.

Aparatul de ozonoterapie apartine Habb Herrmann, producator de top din Germania.

Valorile si principiile aplicate in Clinica Verithera

Competenta medicala

Medicii nostri aplica, pentru elaborarea tratamentelor, cele mai inalte standarde profesionale si rezultatele cercetarilor stiintifice recente in domeniul medicinei, geneticii si biologiei. In plus, acestia au capacitatea de a asocia eficient terapii complementare recomandate cu tratamentele medicale conventionale urmate de pacienti.

Abordare empatica

Abordam fiecare caz intr-un mod profesionist, individualizat, cald si empatic. De aceea, ne concentram pe intelegerea fiecarui pacient, caruia ii acordam timp suficient si de calitate. Legam parteneriate terapeutice cu pacientii nostri, facem echipa pentru a le ingriji sanatatea in modul cel mai potrivit pentru ei.

Responsabilitate si respect

Suntem constienti ca afectiunile, de la cele minore pana la cele severe, au un impact emotional puternic asupra pacientului. De aceea este important ca noi sa il informam corect si sa il indrumam pentru a simti ca e pe drumul cel bun alaturi de medicul lor.

Facem bine pe termen lung

Nu oferim doar consultatii medicale si tratamente complementare, ci ajutam pacientul sa inteleaga modul in care factorii de mediu si stilul de viata influenteaza aparitia si progresia bolilor, il ajutam sa isi imbunatateasca sanatatea pe termen lung prin adoptarea unor rutine sanatoase.

Verithera face parte din Secom Healthcare Group creat in 2021 din dorinta de a consolida activitatea si identitatea de brand Secom. Secom® Healthcare Group este alcatuit din 4 diviziii: Secom® – divizia business-to-business, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer, Good Routine® – brandul propriu de suplimente alimentare si Verithera – Clinica de Medicina Functionala si Integrativa.

Misiunea Secom® Healthcare Group este aceea de a contribui la imbunatatirea sanatatii si a starii de bine a oamenilor prin produse si servicii de inalta calitate, inovatoare si de incredere, livrate intr-o maniera etica de business.

Solicita o programare

Alege serviciul dorit si vei fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant Verithera.
Contacteaza-ne in call center pentru a stabili detaliile consultatiei tale.